Stäng

Inspireras av en stjärna

Inspireras av en stjärna

Köp kök och få en matupplevelse på stjärnkrogen Restaurang KOKA & övernattning på Hotel Flora*

Vi har rätt pris året om!

Just nu får du en fantastisk upplevelse när du köper kök hos oss. Varför inte låtas inspireras av en 7 rätters meny på en stjärnkrog? Du får ta dig till Göteborg, men ta det lugnt, vi har även fixat övernattning åt dig.

Modern västsvensk gastronomi. På Koka står den goda smaken i fokus, den goda smaken att visa hänsyn till vår miljö. Våra råvaror är framtagna på absolut bästa sätt med omtanke om kvalitet och omsorg vår miljö.   

 

 Borta är bra. Det måste vara skönt att komma hemifrån, och det är därför vi finns. Hos oss är du som du själv vill. Finklädd eller avspänd. I fred eller med andra. Uppkopplad eller avkopplad. Var som du är och känn dig som hemma.

 

 

Länghemskök är ett familjeägt företag som grundades 1951 och har sedan dess tillverkat kök för den svenska marknaden. Precis som vid starten ligger idag fokus på att göra kvalitetsprodukter med mycket känsla. Fabriken ligger fortfarande i Länghem, Tranemo kommun.

 

 

Erbjudandet gäller när du köper kök för minst 60 000 kr (exkl. vitvaror), avser 7 rätter inkl. vinmeny för 2 på KOKA i Göteborg, samt ett dubbelrum, 1 natt, på HOTEL FLORA (totalt värde ca 5500 kr). Gäller tom 11 november.